29 Aralık 2011 Perşembe

atv den nefret ediyorum çünkü

atv'den nefret etme nedenlerim epey çok ama bana komşu geldiklerinden beri en büyük nefreti şu verdikleri iğrenç yılbaşı partisi oluşturuyor. 


hem de böyle bir günde!


adamların umrunda değil vatandaş mı ölmüş ne olmuş... çevrelerindeki insanlara ise saygıları hiç yok. madem böyle parti vereceksin arkadaş git dağın tepesine veya disko gece kulübü olan bir yere taşın! 


önce kulaklarım tıkandı, iyice hasta oluyorum galiba derken duyduğum şeyin evde yankılanan alt yapı -baslar maslar- olduğunu fark ettiğimde bundan iki saat önceydi, sonradan olmaz olasıca melodi girdi... 


yani çevreye verdikleri zarar ve saygısızlık bir yana, böyle bir günde cıstak cıstak eğlenebilen "insan"lar ve böyle bir günde bu etkinliği evimin içinde yapmayı uygun gören ve günün anlam ve önemini hiç umursamayan bir kuruluş var. keşke o bombalar madem düşeceklerdi uludere yerine bu binanın tepesine düşseydi! 


şikayet edeli ise yarım saat oluyor, belediye hiçbir şey yapmıyor. yoğunluğa bağlıymış... bir yerde devlet kndi insanlarını öldürüyor, diğer yanda buna susanlar bangır bangır parti veriyor. günün bilançosu bu. hep buydu.

1 yorum:

  1. Herşeyin ucunda lanet olası para var. Toplum olarak giderek yozlaşıyoruz, ne yazık ki...

    YanıtlaSil